Steunen

Ik ben 100% afhankelijk van uw donatie. Stichting Gave werkt niet met salarissen. Elke medewerker werkt hier vrijwillig of heeft een achterban opgezet; van jongerenwerker tot en met directeur.

Op dit moment kan ik de giften omzetten in 28 uur per week, waarbij ik net iets boven het minimumloon ontvang. Daar ben ik dankbaar voor, en tegelijkertijd hoop ik op groei!

Binnenkort een keer koffiedrinken? Ik vertel graag over mijn werk en mijn passie. Geheel vrijblijvend een keer doorpraten over drijfveren in het leven? Ik ben ook benieuwd wat jullie belangrijk vinden en sta open om samen in gesprek te gaan.

Steunt u mij?

Wilt u nadenken over een maandelijkse gift? Dat zorgt voor stabiele maandelijkse inkomsten, zeker nu we in een tijd leven dat acties moeilijk zijn om te uit te voeren. Ik ga graag door met het werk!

U kunt uw gift ook overmaken naar:
IBAN NL54 INGB 0006 4722 46
Op naam van ‘Stg Gave tbv Jaap vd Kamp’

Via Stichting Gave heb ik een rekening gekregen met ANBI-keurmerk. Hierdoor is uw gift aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Goed om te weten: ik zie niet wie mij steunt, mijn penningmeester houdt dit bij.

Wat zegt de Bijbel over een achterban?

De Bijbel spreekt niet direct over een achterban, maar wel over financiën.

  • De Bijbel spreekt over lichaamsdelen die samen één lichaam vormen. Elk lichaamsdeel heeft een eigen functie en is onmisbaar. Ik zie dit werk ook als iets wat we samen doen!
  • Bij de uitzending van de 72 discipelen (Lukas 10) spreekt Jezus over ‘de arbeider die zijn loon waard is’. Ook wordt er vaak geschreven over de zorg voor de ‘weduwe, wees en vreemdeling’. Juist Jezus heeft oog voor de zwakkere, verdrukte of belaste medemens.
  • Geloof is afhankelijk leven met God. God noemt in de Bijbel dat we vandaag geen zorgen hoeven te hebben voor morgen. Hij wil voor ons zorgen!
  • Van geven wordt je rijker. Of het nu tijd, aandacht of geld is. Het brengen van een offer lijkt een oudtestamentische gedachte, maar dit is juist ook wat Jezus deed. Het sterven aan het kruis, zodat er vergeving en verzoening mogelijk is. God vraagt ons om te leven tot Zijn eer!

Achterbancommissie (ABC)

Ik word gesteund door een achterbancommissie, kortweg ABC. Veel mensen kennen dit principe beter als een thuisfrontcommissie. Mijn ABC helpt mij met praktische dingen, zoals financiën bijhouden en het meedenken over acties/nieuwsbrief.  De ABC bestaat nu uit 2 personen: communicatie/PR-held Ben Bemelmans en penningmeester Kees Steenbeek. Ik ben nog op zoek naar iemand die hierbij wil helpen. Als er 3 of 4 mensen zijn, helpt dit mijn achterban groeien en te onderhouden. 

Heb je een specifiek talent die je in wil zetten of sponsormogelijkheden als bedrijf? Een keer over doorpraten? Laat het me maar weten!

Meld u aan voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van mijn werk!